Trouwen

Trouwceremonie

Steeds meer toekomstige echtparen kiezen voor live muziek op hun trouwceremonie of kerkelijke inzegening. Metname door onze muzikale ervaring, weten we altijd een gevoelige snaar te raken, waar echtparen én gasten vaak nog lang over napraten.

Wij nemen u mee in het verhaal en de emoties van de nummers die we vertolken. Zo toveren we elke ceremonie om in een ware muzikale ervaring, altijd volgens de wensen en in overleg met het toekomstige echtpaar. De muziek start en stopt op het juiste moment en wij maken de nummers ook op de juiste lengte, passend bij jullie sfeer en wensen.

Of het nu gaat om een karaktervolle Ballad van Boudewijn de Groot, Ed Sheeran, John Legend of als afsluiter een Popklassieker van Bruno Mars of Michael Bublé, we vertolken elk nummer recht uit het hart. Dat hoor je, dat voel je!

We zijn in staat om bijna elk gewenst verzoeknummer, vertaald naar zang en piano, ten gehore te brengen en/of voor u in te studeren.

Elke ceremonie is compleet met zeer compacte professionele geluidsapparatuur.

Indien gewenst kunnen wij zelfs het plaatje compleet maken door de versterking van het geluid van de ambtenaar van de burgelijke stand te verzorgen.

Omdat een trouwdag een zeer belangerijke dag in je leven is, is het natuurlijk altijd mogelijk om een keer naar ons te komen luisteren of een praatje te maken op een van onze open dagen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, je hebt al een compleet Ceremoniepakket vanaf 350,- euro.

Vraag vrijblijvend informatie of een prijsopgave aan voor jullie trouwceremonie!


Trouwreceptie/Dinner (Dansant)

Prachtige live-achtergrondmuziek op jullie trouwreceptie of trouwdinner! Romantische ballads of juist iets meer swingende easy-listening, het is allemaal mogelijk met het Cover Charge - Duo.

Dit alles is vanaf 499,- te realiseren, compleet incl. geluid.

Luister alvast naar Demo 1 en Demo 2 om een kleine indruk te krijgen van de mogelijkheden en hoe wij klinken.

Vraag vrijblijvend informatie of een prijsopgave aan voor jullie trouwreceptie!


Feestavond Party Coverband met DJ

Wil je een echt spetterend feest met een avondvullend programma incl. DJ dan ben je bij Cover Charge - Music Entertainment aan het juiste adres. Door onze intensieve samenwerking met Coverband Party Central (Coverband incl. DJ) kun je bij ons terecht voor een compleet avondje onbezorgd feesten.

Vraag vrijblijvend informatie of een prijsopgave aan voor jullie trouwreceptie!

Natuurlijk kunnen wij jullie d.m.v. een combinatie van bovenstaande opties een extra korting geven bovenop de al scherpe prijzen op deze pagina. Vraag hier gerust naar tijdens de offerte-aanvraag.