Over Ons

COVER CHARGE - Music Entertainment biedt verschillende opties om uw evenement van muziek te voorzien (denk aan b.v. Muziek bij een trouwceremonie, receptie of muziek bij een bedrijfsevenement.)

COVER CHARGE - Music Entertainment komt compleet incl. geluid en eventueel licht passend bij het evenement en houdt zonodig contact met de feestlocatie om alles in goede banen te leiden.

COVER CHARGE is al te boeken vanaf €350,- voor de trouw-ceremonie en vanaf €499,- voor een bedrijfsevenement of receptie. Zo bieden we voor elk budget een betaalbare invulling voor elk evenement.

Ook de zakelijke kant is tot in de puntjes geregeld en de klant krijgt 1 factuur en heeft geen adminitratieve rompslomp.

Voor elke trouwceremonie/receptie, bedrijfsfeest of evenement is COVER CHARGE - Music Entertainment de perfecte keuze!

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!

YINSKE - VOCALS

Yinske is dé zangeres van Cover Charge. Met energie en passie tovert zij elk evenement om in een daverend feest. Door haar vertolking van Klassiekers van Aretha Franklin tot recente hits van Justin Timberlake kunt u gegarandeerd niet stil blijven zitten.

Richard - KEYS

Na afstuderen aan het conservatorium in Rotterdam heeft Richard zeer veel ervaring opgebouwd in verschillende coverbands in Nederland en daarbuiten. Met zijn funky en groovy spel is hij onmisbaar voor de Cover Charge-Groove. Door de toenemende populariteit van live muziek bij de Trouw-Ceremonie wordt Richard hier ook steeds vaker met veel succes bij ingezet als pianist.

Laatste reacties:

Live muziek bij onze trouwceremonie! Wij en onze feestgasten hebben genoten. Wij krijgen alleen maar positieve reacties.

- James & Rani

Hey toppers, Wij willen jullie bedanken voor een zeer gezellige avond. Wij en vele met ons hebben genoten van jullie !!!

- Gerard en Judith

Onze netwerkbijeenkomst was een groot succes, mede door jullie achtergrondmuziek. Voor ons volgende evenement willen we jullie er natuurlijk weer bij hebben!

- Sander, Jan, Frank en Inge

Wij zijn Cover Charge - Music Entertainment zeer dankbaar, zij hebben onze receptie omgetoverd in een onvergetelijk feest…

- Henk en Mandy